Home Voorwaarden en Condities

Voorwaarden en Condities

1. De initiatiefnemer van dit kansspel is Eveden Ltd. De competitie is alleen toegangkelijk voor mensen van boven de 16 jaar en die niet werkzaam of in contact zijn met de initiatiefnemer.  

2. De winnaar zal door een een onafhankelijke partij gekozen worden op 16 december 2011.

3. De winnaar zal via mail gecontacteerd worden, en als wij binnen 2 weken niet een antwoord terugkrijgen, zal er automatisch een nieuwe winnaar gekozen worden.

4. De prijs bestaat uit 12 setjes lingerie , een BH en bijpassende slip. Deze zal 1 x per maand verstuurd worden of het totaal kan ook in 1 keer verzonden worden.

5. Deze prijs kan niet ingeruild worden voor geld. De prijs is niet onderhandelbaar. De beslissing van de initiatiefnemer is onherroepbaar. 

6. De uitslag zal uiterlijk 1 maand na sluitingsdatum (12 december 2011) bekend gemaakt worden. 

7. Uiterlijk 1 deelname per persoon mogelijk.

8. Als u meedoet aan deze competitie , dan gaat u er mee akkoord om verdere emails van Eveden Group te ontvangen, over nieuwtjes, competities, produktinformatie en andere diensten.

9. Uw gegevens zullen bewaard blijven om u regelmatig te informeren over onze produkten , diensten , met betrekking op onze events en andere initiatieven. Wij respecteren uw privacy en uw gegevens zullen niet aan derden verspreid worden.